Sesiones de coaching y terapeuta gestalt en Barcelona

Coaching Personal

SESIONES DE COACHING


El coaching és un procés d’acompanyament que ajuda les persones a aconseguir els objectius, les fites o els canvis que es proposen, tant si estan relacionats amb la seva vida personal com professional.

La seva intenció és facilitar-ne el camí a través d’un enfocament proactiu i transformador que converteix el recorregut en una experiència d’aprenentatge i de superació que aporta més consciència, més amplitud de mires, més recursos i més confiança en un mateix.

Consideracions bàsiques

El coaching considera que les persones tenen més capacitats i més potencial del que manifesten normalment. Considera que, bona part d’aquest potencial, es boicoteja inconscientment a través de pensaments i creences limitadores i accions i patrons de conducta obsolets que es repeteixen a l’hora de perseguir els objectius.

Què fa el coaching?

Ajuda cada persona a reconèixer que és única i especial, amb un món i un bagatge interior propis, unes experiències vitals intransferibles, una visió particular de la vida i unes intuïcions que el poden guiar des del més profund de si mateix.

Fa veure i expressar amb més freqüència tots els elements positius i potenciadors que té la persona (característiques, qualitats, creences i accions), cosa que permet augmentar la confiança en un mateix per tal de recórrer el seu camí i afrontar les dificultats.

Ajuda a reconèixer les accions que poden estar boicotejant el seu potencial i que impossibiliten que arribi als seus objectius. Amb això, la persona aconsegueix estar més alerta per no caure-hi.

Busca les creences limitadores que alimenten aquest boicot, les posa en dubte, les transforma i les reestructura de tal manera que la persona aconsegueix deixar-les enrere i deixa de crear-se obstacles interns que el perjudiquen.

Facilita les diferents etapes del procés extern que la persona ha de viure per arribar a les seves fites. Això implica des de la definició clara de l’objectiu fins l’execució d’un pla d’accions coherents, passant per la resolució de les dificultats que poden aparèixer en el camí.

servicio-coaching-particulares

En quina mena de situacions pot servir el Coaching?

• Si has d’ aprendre nous recursos, habilitats o competències per aconseguir els teus objectius

• Si vols veure-hi més clar abans de prendre decisions importants

• Si necessites millorar la manera de respondre i actuar davant de reptes i entorns nous

• Quan te n’adones que has de transformar les formes habituals de pensar i d’actuar

• Si tens un objectiu i vols seguir un pla d’acció per arribar-hi que sigui efectiu i fet a mida

• Quan vols desfer-te de pors i creences que t’impedeixen arribar al teu objectiu

• Si necessites adaptar-te a situacions exigents o estressants que requereixen canvis en la teva manera de treballar

Com treballa el coach?

Les sessions de coaching es desenvolupen com una conversa que gira al voltant del tema que la persona vol tractar. El coach dirigeix la conversa amb preguntes i intervencions específicament pensades per ajudar la persona a mirar-se a si mateixa, a superar els obstacles i a treure el millor d’ella mateixa. Les sessions es desenvolupen segons les necessitats del client, per tal de permetre-li avançar al seu propi ritme.

El tot moment, el coach ajuda la persona a trobar les seves pròpies respostes i accions, en sintonia amb els seus valors. Donat que el procés se centra en un tema concret, aviat es perceben respostes, noves possibilitat i resultats.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ SOBRE COACHING?

Oferim la primera trobada gratuïta i sense compromís

CONTACTE

Notícies Relacionades

Descubre las Trampas de las Horas Extra con el Coaching

0
Cuando las horas extras trabajadas son frecuentes es señal de que algo no anda bien. Sin importar que sean muchos los argumentos reales que las justifiquen, las horas extras son un peligro no solo por la obvia razón de que acaban volviéndose en contra al generar estrés laboral, propiciar errores y mermar la capacidad de hacer un buen trabajo, sino también porque pueden estar encubriendo problemas de otra naturaleza que se pueden solucionar con el coaching.

 (more…)

Compartir el Éxito, Ser Justos Ante el Fracaso

0
La búsqueda de la felicidad y de la realización personal o profesional nos lleva a realizar acciones que en ocasiones son acertadas y en otras erróneas. Es totalmente normal. Lo que no es normal es cómo cambia el juicio que hacemos según el destinatario: si se trata de juzgar los errores de los demás solemos ser más tolerantes y comprensivos que cuando se trata de juzgar nuestros propios errores. En cambio, cuando acertamos y somos exitosos tendemos a atribuirnos más mérito propio y, sin darnos mucha cuenta, diluimos a todas las personas y circunstancias que han contribuido. (more…)

Espacio Impulso

C/ Consell de Cent, 599
08026 Barcelona

info@espacioimpulso.es
Telf. (34) 622 33 98 81
Skype: espacioimpulso

CONTACTE

Butlletí mensual

Segueix informat de les nostres novetats i articles de reflexió de l’Àrea Particulars

*
*
Tu mensaje ha sido enviado. Gracias por confiar en nosotros.
Rellena los campos obligatorios